Vårdförbundet pratar nära vård i Almedalen 2019

Kvinna ler med mikrofon. Det är Ann Johansson, Vårdförbundet.

Det är viktigt att nu hitta lösningar för att en nära och personcentrerad vård ska bli en självklarhet i vården. Vi bjuder därför in till seminarium i ämnet och håller ett mingel i samma anda under årets Almedalsvecka. Välkommen att delta!

En nära vård ur befolkningens behov – hur skapar vi det?

Under Vårdförbundets almedalsseminarium låter vi Lars Karlsson som blev utsedd av Vårdförbundet till Årets vårdchef 2018 berätta om den resan han har gjort med Boxholms vårdcentral. Det är ett gott exempel på hur man implementerar den nära vården i primärvårdens befintliga verksamhet. Därefter följer ett panelsamtal med syfte att hitta verktyg till hur vi ska ta vårt gemensamma ansvar för vårdens utveckling mot en mer nära och personcentrerad vård. Deltar i panelen gör bland annat Lars Karlsson, Ann Johansson, vice ordförande Vårdförbundet och Anna Nergårdh som är regeringens utredare för en god och nära vård.

Datum: söndagen den 30 juni
Tid: 16:00-16:45
Plats: TCO-landet, Strandgatan 19, Visby

Ingen anmälan krävs för att delta.

Vårdförbundets hälso- och sjukvårdsmingel

Som en härlig start på Almedalsveckan är du som medlem, politiker, beslutsfattare eller allmänt intresserad av vårdfrågor välkommen till Vårdförbundets hälso- och sjukvårdsmingel! Vi bjuder på alkoholfritt och tilltugg.

Datum: söndagen den 30 juni
Tid: 17:00-19:00
Plats: TCO-landet, Strandgatan 19, Visby

Anmäl dig till minglet här.