Uppdaterad visuell identitet - vad innebär det?

Det vi utstrålar i vårt grafiska uttryck berättar vilka vi är, vad vi står för och hur vi vill uppfattas. Därför är vårt visuella uttryck så viktigt. Kanske viktigare än vad man först kan tro.

Öppenhet, enkelhet, saklighet och stolthet

Du är viktig. Som förtroendevald eller medlem är du vårt ansikte utåt och vår ambassadör. Då är det också viktigt att du kan känna att hur vi ser ut grafiskt speglar hur vi vill uppfattas. Och att det syns att vi hänger ihop, som förbund.

Nu under hösten 2019 genomför vi en modernisering av vår visuella identitet. Ledorden för den nya identiteten är: öppenhet, enkelhet, saklighet och stolthet.

Digital grafisk manual 

Riktlinjer, information och material att ladda ner finns samlat här på vår webbplats. Vi vill att oavsett var du befinner dig ska du nå våra logotyper, mallar, bilder med mera.

Implementering under hösten 2019

Införandet av den uppdaterade visuella identiteten kommer att ske under hösten 2019. Det innebär att det kommer att ske successivt.

Allt är inte klart på en gång, och vi ska heller inte kasta något av det material som vi redan har, utan ta fram nytt när det gamla är slut, och då givetvis använda vår nya visuella identitet.