Aktuellt i Södermanland

 • Skyddsombudens dag 23 oktober

  Den 23 oktober firar vi skyddsombudens dag. Vi passar på att uppmärksamma skyddsombud lite extra och synliggöra det viktiga uppdraget. Håll dig uppdaterad här om ditt ansvar och och rättigheter! Titta på filmerna med arbetsmiljöutbildning från Sunt Arbetsliv.

 • Vårdförbundslunch för förtroendevald på arbetsplats

  Vårdförbundet står för lunchen och ni förtroendevalda står för tiden och innehållet i träffen. Ta chansen att få en lunch och samtidigt umgås och diskutera aktuella vårdfrågor med kollegor och styrelserepresentanter från avdelning Södermanland.

 • Biokväll "Jag kommer hem igen till Jul" med Suzanne Reuter och Peter Jöback

  Under Vårdförbundets synlighetsmånad är du som medlem välkommen på biokväll där vi visar filmen "Jag kommer hem igen till Jul" med bl.a. Suzanne Reuter och Peter Jöback.

 • En fantastisk kollega - Röntgensjuksköterska

  I samband med internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor den 8 november vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • Dags för den årliga sopplunchen

  Har du som medlem frågor eller bara vill prata?

 • Kallelse till årsmötet 2019! Fyllnadsval och inspirationsföreläsning med Jan Bylund

  Årsmöte 2019! En viktig och härlig kväll väntar dig som medlem! Ta del av årsmöteshandlingarna!

 • Motiverande ledarskap - positivt ledarskap i vardagen!

  Vårdförbundet avdelning Södermanland bjuder in dig som är medlem och chef eller ledare till en utbildningsdag om motiverande ledarskap.

 • Om sifferlöst, LOK:ar, löneöversyn och lönesamtal

  Vi får många frågor kring HÖK 19, det nya avtalet för dig anställd i region kommun och kommunalt bolag. Just nu pågår arbetet för fullt med att träffa lokala avtal och att genomföra löneöversynen enligt det nya avtalets prioritering av erfarna och särskilt yrkesskickliga. Här försöker vi svara på de vanligaste frågorna och reda ut några oklarheter.

 • Passa på att bidra till vår verksamhet 2020!

  Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Södermanland gärna vill ha framöver. Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen, vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer.

 • Semester och ledighet

  Att vara ledig ibland är en förutsättning för att du ska kunna göra ett bra arbete. Ledighet kan också fylla olika behov vid olika skeden i livet. Det finns därför flera olika former av ledighet som regleras i lag. Kontakta Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420 om du har frågor som du inte får svar på här, eller om undrar vad som gäller just dig och din arbetsplats.