Aktuellt i Västernorrland

 • En biomedicinsk analytiker står med en tårta framför sig och ett diplom i handen.

  Grattis Dagens biomedicinska analytiker!

  ”Dagens biomedicinska analytiker” uppvaktades med diplom samt Vårdförbundstårta till arbetsplatsen igår på Internationella dagen för Biomedicinska analytiker.

 • Tre sjuksköterskor står och tittar neråt på något.

  Nominera till Dagens sjuksköterska

  Den 12 maj är den internationella sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens sjuksköterska".

 • Två barnmorskor står och samtalar med en nybliven mamma som har sin nyfödde i famnen.

  Nominera till Dagens barnmorska

  Den 5 maj är den internationella Barnmorskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens barnmorska".

 • Inbjudan till medlemskväll med middag i Sundsvall

  Passa på att umgås och mingla med kollegor. Vi kommer att informera om avtalsförhandlingarna med SKL (Sveriges kommuner och landsting)

 • Fyra yrkesgrupper i Vårdförbundet

  Nominera till Årets förtroendevald

  2019 utser Vårdförbundet avdelning Västernorrland årets förtroendevald för första gången. Det går att nominera fram till den 31 augusti.

 • Närbild på biomedicinsk analytikers händer som arbetar med provrör. Bilden är tagen på Karolinska sjukhuset.

  Nominera till Dagens biomedicinska analytiker

  Den 15 april är den internationella Biomedicinska analytikerdagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till "Dagens biomedicinska analytiker"

 • Kollektivavtalens dag 17 mars

  Knegdeg

  Dina pengar. Med och utan kollektivavtal. Den 17 mars firar vi kollektivavtalets dag.

 • Bild med 5 tallrikar med olika maträtter på.

  Lunchmöten för chefer och ledare

  Vårdförbundet bjuder in till lunchmöte i Sundsvall med information om aktuella chefs- och ledarfrågor i Vårdförbundet samt i Örnsköldsvik med information om nyheter från Vårdförbundet och aktiviteter i länet.

 • Nyutexaminerade sjuksköterskor som sitter på stolar på en scen. I bakgrunden finns det ballonger med bokstäverna SSK och på en skärm står det sjuksköterskeexamen 2019

  Stipendieutdelning för bästa C-uppsats

  Fredagen den 18 januari delade Vårdförbundet avdelning Västernorrland ut stipendium för bästa C-uppsats vid sjuksköterskeexamen.

 • händer som planterar i krukor utomhus.

  Möjligheter inför pensionen

  Det finns mycket att ta ställning till om du funderar på att gå i pension helt eller delvis från 61 års ålder. pensionsmyndigheten erbjuder informationsmöten kring vad du kan tänka på inför pensionen.