Aktuellt i Södermanland

 • Årsrapport 2019 avdelning Södermanland

  Varje år summerar och utvärderar vi föregående år och skriver en årsrapport. Nu kan du ta del av avdelning Södermanlands årsrapport för 2019.

 • Detta gäller innan du fått ut din legitimation

  När du slutfört din utbildning måste du ansöka om din legitimation från Socialstyrelsen. Du behöver också känna till vad du får och inte får göra innan du fått den.

 • gulpeng i 3 högar

  Lön 2019 – Vad händer i Södermanland?

  I våras hade Vårdförbundet långa förhandlingar med Sveriges kommuner och landsting (SKL) och Sobona. I slutet på maj var det nya avtalet, HÖK 19, i hamn och nu är vi mitt uppe i årets löneöversyn. Här kan du följa processen steg för steg för just din arbetsgivare. (Uppdaterad 2020-01-08)

 • 3 st luftballonger

  Ny guide: Bra att veta innan du skriver på anställningsavtal

  Har du fått ett nytt jobb och står i startblocken? Vad behöver du ha koll på innan du skriver på anställningsavtalet? Kolla då igenom vår digitala guide Hallå, innan du skriver på.

 • Kvinna som ritar rutor

  Tankemönster, målbild och förändring

  Vårdförbundet avdelning Södermanland bjuder in dig som är medlem och chef eller ledare.

 • Biokväll "Jag kommer hem igen till Jul" med Suzanne Reuter och Peter Jöback

  Under Vårdförbundets synlighetsmånad är du som medlem välkommen på biokväll där vi visar filmen "Jag kommer hem igen till Jul" med bl.a. Suzanne Reuter och Peter Jöback.

 • Skylt med Vårdförbundslogga och där det står förtroendevald och skyddsombud

  Skyddsombudens dag 23 oktober

  Den 23 oktober firar vi skyddsombudens dag. Vi passar på att uppmärksamma skyddsombud lite extra och synliggöra det viktiga uppdraget. Håll dig uppdaterad här om ditt ansvar och och rättigheter! Titta på filmerna med arbetsmiljöutbildning från Sunt Arbetsliv.

 • Vårdförbundslunch för förtroendevald på arbetsplats

  Vårdförbundet står för lunchen och ni förtroendevalda står för tiden och innehållet i träffen. Ta chansen att få en lunch och samtidigt umgås och diskutera aktuella vårdfrågor med kollegor och styrelserepresentanter från avdelning Södermanland.

 • En fantastisk kollega - Röntgensjuksköterska

  I samband med internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor den 8 november vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • Dags för den årliga sopplunchen

  Har du som medlem frågor eller bara vill prata?